englishFacebookissa

tilausristeilyt

Järestämme risteilyjä tilauksesta ja toiveiden mukaan. Sivu rakenteilla, lisätietoja tulossa.


Valmiit risteilypaketit

Tulossa.

Varaukset ja
tiedustelut

+358400 775 875
info (at) rosita.fi
Katso varausehdot → 


 


 


 

<

Varausehdot

Tilausristeilyt vahvistettava sähköpostitse tai maksamalla 20 % tilauksen arvosta etukäteen.

Rosita pidättää oikeuden peruuttaa risteily teknisen vian tms. johdosta, eikä ole korvausvelvollinen asiakkaalle. Ensisijaisesti asiakkaalle yritetään järjestää korvaava alus. 

Perimme vahvistetun tilauksen peruutuksesta aina 300 euroa järjestelymaksuna. Kaikista muista risteilyyn liitettyjen ja etukäteen varattujen palvelujen muutoksista perimme järjestelymaksua seuraavasti:

30 pv ennen lähtöpäivää » ei kuluja
29-15 pv ennen lähtöpäivää » 25% varauksen hinnasta
14-8 pv ennen lähtöpäivää » 50% varauksen hinnasta
7-0 pv ennen lähtöpäivää » 100% varauksen hinnasta

Mikäli Rosita peruu tilatun risteilyn viimeistään 14 vuorokautta ennen lähtöpäivää, varustamo ei ole velvollinen järjestämään korvaavaa alusta tai mitenkään muutenkaan korvausvelvollinen asiakkaalle.

Mikäli Rosita peruu risteilyn myöhemmin kuin 14 vrk ennen sovittua lähtöpäivää, yhtiö korvaa tilaajalle erotuksen mahdollisen vara-aluksen kustannuksista verrattuna Rositan kanssa sovittuun risteilyhintaan. Yhtiö pyrkii osallistumaan vara-aluksen järjestämiseen.

Mikäli peruutus johtuu yllättävästä teknisestä viasta, säästä tai muusta luonnon aiheuttamasta syystä, risteily voidaan kokonaan peruuttaa, eikä Rosita ole tällöin korvausvelvollinen kenellekään.


  


KOTISATAMANA TURKU

Aluksien lähtösatamana on Turun jokiranta.
Läntinen Rantakatu 37 20100 Turku:
Kartta >
LIPUT

Liput tästä

Lipunmyynti myös laivasta, mikäli vuoroa ei ole loppuunmyyty ennakoon. Voit tarkistaa tilanteen nettilippukaupasta. Varauksia ei vastaanoteta, paikan voi varmistaa ostamalla liput ennakkoon netistä. HUOM: kausikortit vain laivasta.


Ylös