SE  FI

MERELLISIÄ KOKEMUKSIA

 

 

Yrityksille

Tuo asiakkaasi tai henkilökuntasi ikimuistettavalle risteilylle maailman kauneimpaan saaristoon!
Yritysristeilyjämme ovat teemaristeilyt, kohderisteilyt ja asiakkaan mukaan räätälöidyt risteilyt.

Teemaristeilyt

Haluatko vähän erilaisen risteilyn mukavan teeman puitteissa? Tarjolla on mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Laiva on somistettu teeman mukaisesti ja voit tilata vaikka hanuristin tai trubaduurin viihdyttämään. Valitse oma teemasi ja lähde viihtymään merelle.

Kohderisteilyt

Retki saariston mielenkiintoisiin kohteisiin tarjoaa upeita kokemuksia. Alla muutama vaihtoehto saariston kohteista. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse omasi. Tai voithan keksiä ihan omankin kohteen. Hyvää matkaa!

Esimerkkejä kohderistelyistä:

  • Seilin retki (6 tuntia)
  • Gullkronan risteily (10 tuntia)
  • Saaristoristeily (5 tuntia)
  • Erilaisia kalastusmatkoja

Räätälöidyt risteilyt

Haluatko viedä yrityksesi väkeä tai vieraita kauniiseen saaristoon ja tarjota heille ainutlaatuisen kokemuksen merellisessä ja rentouttavassa ympäristössä?

Kerro meille toiveesi ja tarpeesi. Meillä on osaamista ja kokemusta korkealuokkaisten risteilyjen järjestämisestä. Osalla aluksistamme on täydet A-oikeudet. Monipuoliselta ruokalistaltamme löytyy eri vaihtoehtoja vaativaankin makuun. Samoin viinilistaltamme löytyvät niin ruoka kuin seurustelujuomatkin, jotka osaltaan täydentävät makuelämyksiä. Osaava henkilökuntamme vastaa siitä, että risteilyohjelma toteutuu sovitulla, laadukkaalla tavalla. Ota yhteyttä ja räätälöidään yrityksellesi yksilöllinen ja unohtumaton risteilyelämys.

>>Ota yhteyttä

>>Tarjouspyyntö

Rosita Oy
puh. (02) 213 1500
email: info@rosita.fi

 

 

 

 

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello