SE  FI

MERELLISIÄ KOKEMUKSIA

 

 

Yksityistilaisuudet

Tuo sukulaisesi tai ystäväsi ikimuistettavalle risteilylle maailman kauneimpaan saaristoon!

Yksityisristeilyjämme ovat erilaiset räätälöidyt yksityistilaisuudet, esim. syntymäpäivä- tai hääristeilyt – elämäsi kohokohdat.

Haluatko syntymäpäivästäsi vähän erilaisen?

Tarjolla on mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Laiva somistetaan toivomustesi mukaan ja voit tilata trubaduurin tai taikurin viihdyttämään vieraitasi. Lähde viihtymään merelle.

Haluatko tarjota vieraillesi ainutlaatuisen elämyksen merellisessä ympäristössä?

Saariston mielenkiintoisissa kohteissa on tarjolla upeita kokemuksia. Esimerkiksi Utön tai Bengtskärin majakkojen kappeleissa tai Seilin museokirkossa häätilaisuus on ennen kaikkea erilainen ja muistorikas.

Esimerkkikohteet:

  • Seili 6 tuntia
  • Utö 12 tuntia
  • Bengtskär 12 tuntia


Kerro meille toiveesi ja tarpeesi.

Meillä on osaamista ja kokemusta korkealuokkaisten risteilyjen järjestämisestä. Osalla aluksistamme on täydet A-oikeudet. Monipuoliselta ruokalistaltamme löytyy eri vaihtoehtoja vaativaankin makuun. Samoin viinilistaltamme löytyvät niin ruoka- kuin seurustelujuomat, jotka osaltaan täydentävät makuelämyksiä. Osaava henkilökuntamme vastaa siitä, että risteilyohjelma toteutuu sovitulla, laadukkaalla tavalla. Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle ja vieraillesi yksilöllinen ja unohtumaton risteilyelämys.

>>Ota yhteyttä

>>Tarjouspyyntö

Rosita Oy
puh. (02) 213 1500
email: info@rosita.fi

 

 

 

 


 

  

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello